Nu har jag varit på "the Cube" och jag vet inte var jag ska börja.
Vi åkte upp i en hiss och möttes av en fantastisk utsikt över Stockholm. Innan middagen fick vi dricka flera glas champagne och äta rätter som tuppkamm, råbiff och någon slags mussla.
När vi väl satte oss ner för middagen serverades hel bläckfisk där man fick skära av valfri tentakel med sås gjord på bläck! Benmärg med rysk kaviar, lamm, ett kött som lagrats i minst tre månader och en kaka till efterrätt.
Johan Jureskog som lagade maten har själv komponerat ihop menyn och presenterade varje rätt innan vi åt.
Kvällen och maten var fantastisk och verkligen ett minne för livet.
Kvällen avslutades med en helkväll på ett antal uteställen och det blev en riktigt sen kväll. Två timmars sömn blev det, men det var det värt.
Å vilka fina bilder på dig vännen, blått är flott! En av mina favoritkockar som lagade maten ju:) Vilken fantastisk utsikt♥
SvaraRadera